Meubels

Badkamermeubels bieden u opbergruimte, comfort en dragen bij aan de look die u wilt geven aan uw badkamer of toilet. Uw dagelijkse routine en wensen kunnen een goede leidraad zijn voor de meubels die u kiest. Zoekt u een wellness beleving, dan is een badkamermeubel met waskom een passende look. Bent u meer praktisch ingesteld? Wastafelmeubels waarbij de wastafel even groot is als het badkamermeubel benutten de ruimte optimaal en zijn makkelijk schoon te houden. Voor meerdere gezinsleden kunt u dan kiezen voor een bredere wastafel. 

Wilt u meer opbergruimte creĆ«ren dan kunt u denken aan een spiegelkast of een hoge kolomkast. Een belangrijk detail bij uw kasten zijn de verschillende handgrepen. Deze dragen ook weer bij aan de gehele uitstraling van uw badkamer. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan badkamermeubels? Maak dan een afspraak en kom langs bij ons in de showroom.

Wastafels en Waskommen

Wastafels en waskommen zijn er in vele vormen en kleuren te kiezen. Bijvoorbeeld vrijhangende wastafels, die een ruimtelijke en rustige uitstraling hebben of opzetwastafels die samenvallen met uw badkamermeubel. Ook wat betreft waskommen is de keuze groot. Denk eens aan verschillende vormen zoals rond, ovaal, rechthoekig en vierkant, maar ook soorten materiaal zoals glas, natuursteen, mineraalmarmer of keramiek.

Om u een indruk te geven van verschillende mogelijkheden hebben wij wastafelopstellingen in verschillende stijlen zoals de landelijke en klassieke stijl. Denk hierbij aan prachtige Engelse wastafels op zuil, stoere klassieke badmeubels met natuursteenblad en witte onderbouwkommen met landelijke houten badmeubels. Voor elk wat wils.

Baden en Whirlpools

Wilt u graag een extra ontspanningselement in uw badkamer toevoegen? Een bad past vrijwel altijd, zelfs in kleine badkamers. Denk daarbij eens aan een douchebad, welke zo zijn gevormd dat u voldoende ruimte heeft om erin te douchen. Of een inbouw ligbad, waarbij u de ombouw in uw stijl kunt laten betegelen. U kunt ervoor kiezen uw bad op te laten gaan in de rest van het interieur of juist extra te laten opvallen door een bijzonder tegelmotief. 

Als u wilt gaan voor een vrijstaand bad hebben wij onder andere moderne witte losstaande baden, landelijke vrijstaande baden, prachtige klassieke vrijstaande baden op pootjes, en baden waarbij de buitenkant is geverfd in de door u gewenste RAL kleur.

Met Cleopatra baden & whirlpools laten we de helende en ontspannende werking van water helemaal tot zijn recht komen. De whirlpoolbaden hebben een optie tot watermassage of water- en luchtmassage. Daardoor kunt u in deze baden genieten van een aangename massage en echt tot rust komen na een drukke dag. Door de verschillende modellen in design en diepte is er voor elke stijl (badkamer) een passend model.

Uiteraard worden onze baden zorgvuldig geselecteerd en bent u verzekerd van kwaliteit op de lange termijn.

Streker Tegelshuis