(Stoom)Douche

Modulair Stoom

Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Daarnaast leiden de helende effecten van water en het samenspel van stoom, licht, aroma en geluid tot maximale ontspanning en vitalisering. Ontdek de sensuele ervaringen die onze stoomcabines bieden en geniet elke dag opnieuw van de ontspanning.

Met een stoomdouche ervaart u de weldaad van stoom en voelt u zich na afloop ontspannen en voldaan. Maar naast dat u geniet van de stoom, is een stoomdouche natuurlijk ook gewoon een overheerlijke douche voor dagelijks gebruik.

Een stoomdouche is een afgesloten ruimte. Dit heeft grote voordelen ten opzichte van een “open” inloopdouche. Zo blijft het water binnen de doucheruimte en blijft de rest van uw badkamer droog. Daarnaast zorgt een afgesloten ruimte voor meer warmte wat bijdraagt aan meer comfort tijdens het douchen.

Naast een ruim aanbod standaardmaten behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. Het dak is perfect geïntegreerd in het minimalistische en transparante ontwerp, optioneel kunt u kiezen uit een verscheidenheid van Hansgrohe Raindance hoofddouches, LED-kleur licht en geïntegreerde luidsprekers. Het geheel vormt een strak en transparant beeld dat perfect integreert in iedere badkamerstijl.

Kenmerken

  • Minimalistisch en veelzijdig
  • Maatwerk mogelijk
  • Met of zonder douchebak
  • Kleur glas; helder
  • Kleurprofielen; chroom
  • De stoomdouche is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten;

  1. I–shape voor een nis (een glazen wand)
  2. L–shape voor een hoekopstelling (twee glazen wanden)
  3. U–shape voor een wandopstelling (drie glazen wanden)

Baden en whirlpools

Met Cleopatra baden & whirlpools laten we de helende en ontspannende werking van water dichter bij de mens komen. Verschillende modellen in design en diepte, voor elke stijl (badkamer) een passend model!

Streker Tegelshuis