VT-Wonen

VT Wonen badkamer

Ontdek bij ons de elegante vtwonen baden collectie! 

Bij ons vindt u de complete vtwonen tegel collectie by Douglas & Jones, maar ook prachtige Shell en Solid badmeubelen, verschillende kranen en nog veel meer.  

VT Wonen badkamermeubels

Met de meubelcollectie van vtwonen baden brengt u gelijk de sfeer in uw badkamer die bij u past.

Vtwonen baden heeft twee complete designlijnen: Solid en Shell. De twee designlijnen zijn beide ontworpen in meerdere kleuren, materialen en maten.

Shell

De opvallende Shell wastafel, die opgetrokken lijkt te zijn uit de onderkast, is een echte blikvanger in de badkamer. Kenmerkend zijn de royale aflegruimte en de binnenvorm met afgeronde hoeken. De shell wastafel is verkrijgbaar in twee kleuren: Powder White (wit) en Graphite (donkergrijs).

De bijpassende onderkast is greeploos en naar keuze verkrijgbaar met één of twee softclosing lades die veel opbergruimte bieden. De gelakte onderkast is er in Powder White en Graphite. De houten onderkast is er in Oak (eiken) en Dark Oak (donker eiken).

Shell is verkrijgbaar in twee breedtematen: 100 en 120cm. Met de spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove ontstaat een tijdloze en elegante combinatie.

Solid

De Solid wastafel toont modern en robuust dankzij het strakke design met rechte lijnen. De matte afwerking, in Powder White of Graphite, geeft de wastafel een bijzondere uitstraling. Perfect passen daarbij de greeploze wastafelonderkasten met twee lades. De gelakte onderkast is beschikbaar in Powder White en Graphite. De houten onderkast is er in Oak en Dark Oak.

Solid is verkrijgbaar in vier breedtematen: 60, 80, 100 en 120cm. Met de spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove kan een geheel eigen wastafelmeubel worden samengesteld.

VT Wonen baden

Vtwonen Tub: Een vrijstaand bad gemaakt uit één stuk, met een super strak design. Zowel het bad als ook de afvoerplug zijn uitgevoerd in hetzelfde unieke materiaal in de kleur Powder White.

De Tub combineert prachtig met de vtwonen badplank van massief, doorleefd eikenhout. Zo geniet je van je warme bad en kun gelijk ook ergens stijlvol je glas en boek neerleggen. 

Elegant en toch stoer. Precies, typisch vtwonen!

VT Wonen badkamer kranen

Wat mag er niet ontbreken in de badkamer? Prachtige kranen natuurlijk! Daarom heeft vtwonen baden twee mooie series van kranen uitgebracht: de vtwonen Curve kranen (elegante strakke kranen) en de vtwonen Cross kranen (opvallend door de strakke kruisgrepen). Verkrijgbaar in twee prachtige kleuren: Powder White (wit) en Charcoal (zwart).

VT Wonen Mold douchetegel

Typisch vtwonen is deze innovatieve douchetegel met geïntegreerde afvoer. Deze douchetegel staat prachtig in de moderne strakke badkamer in combinatie met de prachtige betonlook tegels van de vtwonen Mold serie.

  •        Makkelijk in onderhoud
  •        Kras- en slijtvast
  •        In de maten 135x90cm en 90x90cm
  •        Bijpassende tegelserie vtwonen Mold voor de wand en de vloer
  •        Lage inbouwdiepte van 60mm

VT Wonen baden in onze showroom

Laat u verrassen en inspireren in onze showroom door de prachtige vtwonen baden collectie. Wij hebben niet alleen een prachtige badkamer met het Shell badmeubel, de kranen in het Powder White én Charcoal zwart, maar ook de complete vtwonen tegel collectie by Douglas & Jones. Hierdoor ervaart u bij ons een echt complete vtwonen sfeer!

Streker Tegelshuis