bg

Nieuws

Kleine badkamer

Kleine badkamer inrichten

Het inrichten van een kleine badkamer is voor ons altijd een leuke uitdaging. We kijken graag samen met u naar de perfecte oplossing voor een badkamer waarin u zich helemaal thuis zult voelen.

Wij hebben veel ervaring en weten daardoor voor iedere badkamer een prachtige indeling te bedenken. Neem uw maten mee en kom langs in onze showroom, dan kunnen wij samen met u een 3D tekening maken om te zien wat er allemaal mogelijk is (bij voorkeur op afspraak).

Toilet in een kleine badkamer

Heeft u niet veel ruimte dan kunt u bijvoorbeeld denken aan een compacte toiletpot, een extra ondiep inbouwreservoir, juist een extra smal inbouwreservoir of een hoekinbouwreservoir.

Verschil tussen een "standaard" inbouwreservoir en toilet, en een ondiep inbouwreservoir met compacte toiletpot.

Verschil tussen een “standaard” inbouw-reservoir en toilet, en een ondiep inbouw-reservoir met compacte toiletpot.

Douche in een kleine badkamer

Voor een douche in een kleine badkamer bestaan heel veel oplossingen. Wij zijn specialist op het gebied van maatwerk douchecabines, dus er is er altijd wel een die past. Zo hebben wij douche deuren die naar buiten EN naar binnen toe open kunnen, waardoor je de douche deuren kan wegklappen als je de douche niet gebruikt. Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen voor een douchecabine met luxe schuifdeur, een cabine met hoekinstap, pendel douchedeuren of een compleet inklapbare vouw-pendel deur. Ook voor de douchebak zijn tegenwoordig maatwerk oplossingen mogelijk en u kunt kiezen uit verschillende kleuren douchebakken.

Ruimtebesparende douchecabine waarbij je de deuren helemaal kunt wegklappen.

Ruimtebesparende douchecabine waarbij u de deuren helemaal kunt wegklappen.

Badmeubel in een kleine badkamer

Een badmeubel in de badkamer is altijd fijn om spullen in op te bergen. Wij hebben extra ondiepe badmeubels van slechts 40cm diep, waardoor u veel ruimte kunt besparen. Ook kunt u kiezen voor maatwerk badmeubels, waarbij het meubel helemaal naar uw wensen wordt samengesteld.

Bad in een kleine badkamer

Heeft u een kleine badkamer, maar net aan genoeg ruimte voor een bad? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een asymmetrisch bad met afgeschuinde hoek, waardoor u veel ruimte bespaard in uw badkamer.

Tegels in een kleine badkamer

Door te kiezen voor lichte tegels in de badkamer lijkt de badkamer groter. Met grote tegels lijkt de badkamer niet alleen groter, maar heeft u ook minder voegen in de badkamer.

Inspiratie voor de kleine badkamer

Kijk hieronder voor meer ideeën voor een kleine badkamer.

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: Vanaf 3 februari van 19.00 tot 21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur