bg

Projecten

Badkamer en Toilet Kersenboogerd

Vernieuwing van badkamer en toilet. Van tekeningen tot realistische ruimtes.

In de badkamer is een combinatie gemaakt van stucwerk en een beton look. De beton look wordt gemaakt door middel van beton look tegels. De sfeervolle wandtegel maakt deze look helemaal af.
De ruime luxe badkamer wordt gevuld door een mooi vrijstaand bad en een T muur. Achter het muurtje links bevindt zich de douche gelegenheid en aan de rechterkant het toilet. Door middel van deze mooie indeling kan het badkamermeubel worden geplaatst aan het muurtje waarachter de douche en het toilet geplaatst zijn. Hierdoor blijft het een ruime badkamer waar alles in zit.

Het inbouwreservoir van het toilet is met mozaïek tegels betegeld. Dit geeft een speels effect ten opzichte van de ruimte. Er is gekozen voor niet zomaar witte wandtegels, maar wandtegels met de afmeting van 1 meter breed. Hierdoor creëer je een ruim ogend toilet. Wederom weer een mooi uitgewerkt project.

 

 

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: Vanaf 3 februari van 19.00 tot 21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur