bg

Projecten

Badkamer en Toilet Nibbixwoud

Wat een plaatje!
Een moderne badkamer in Nibbixwoud. In het toilet beneden is gekozen voor een 30x60cm vloertegel die overgaat in een stroken mix op het inbouwreservoir en de wand. Dit creëert een speelse maar toch rustige sfeer. De witte wandtegels maken deze sfeer compleet.

In de badkamer is gekozen voor een 60x60cm vloertegel, waarbij de bijbehorende stroken mix terug komt op de douchemuren en het inbouwreservoir. Bij het toilet is gekozen voor een nis waarbij er een ruimte wordt gecreëerd voor flesjes en/of andere benodigdheden in de badkamer. Boven het toilet is het leuk aangekleed met een beetje groen, wat het nog gezelliger maakt in de nieuwe badkamer. Het mooie badkamermeubel geeft een frisse look en samen met het krukje brengt dit het stoere van de badkamer naar voren.
Door het strakke ontwerp, de mooi uitgezochte spullen, de nette afwerking en de leuke aankleding is dit een prachtige badkamer geworden!

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: Vanaf 3 februari van 19.00 tot 21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur