bg

Projecten

Badkamer, hal en toilet in oude stijl

Wat een bijzonder project: dit huis is helemaal terug gebracht in oude stijl.

In de hal is gekozen voor een prachtige vloer met achthoekige witte tegels met zwarte pas stukjes in het midden en een bijpassende border met verschillende vormen en maten tegels langs de zijkanten. Voor de prachtige betegelde lambrisering heeft de klant gebruik gemaakt van de originele oude tegels.

In de toilet op de begane grond zijn wel nieuwe wandtegels gebruikt, maar zoals u kunt zien zijn die helemaal in de stijl van de hal. Ook op de vloer is gekozen voor dezelfde tegels in prachtige stijl. De klant heeft zelf een origineel klassiek fonteintje weten te bemachtigen en samen met de nieuwe klassieke toiletpot vormt dit een prachtig geheel.

En dan is er ook nog de badkamer! Ook deze is helemaal in de stijl van de hal en de toilet. Compleet met prachtig badmeubel, een bad op pootjes, een klassieke toiletpot en een mooie douchehoek.

 

 

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: Vanaf 3 februari van 19.00 tot 21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur