bg

Projecten

Badkamer Rietgans Hoogkarspel

Wederom een verouderde badkamer omgetoverd tot een prachtige moderne badkamer, vakkundige installatie door Knijn Montage. In deze prachtige badkamer is gekozen voor moderne warme houtlook tegels in combinatie met grote strakke witte wandtegels. In plaats van een badmeubel heeft deze klant gekozen voor twee stoere op maat gemaakte bladen in betonlook, gemaakt van een speciaal vochtbestendig materiaal, met daarop een opzet wastafel met een prachtige wandkraan met kruisgrepen. In de douchehoek ziet u een douchebak met daarin een moderne goot in de kleur van de douchebak, waardoor deze bijna niet meer opvalt. Ook in de douche is gekozen voor een mooie douchekraan met kruisgrepen. Deze kruisgrepen vind u ook terug op de rand bij het bad, waarmee de speciale bad afvoer/overloop/VUL combinatie bediend kan worden. Hierdoor ziet u geen badkraan aan de wand, maar het bad vult zich via dit speciale systeem. Verder is er een moderne strakke design radiator en een moderne toiletpot.

In de toilet op de begane grond is gekozen voor stoere 20x20cm tegels, die zijn doorgetrokken in de hal, in combinatie met dezelfde grote strakke wandtegels als in de badkamer. Ook in de toilet heeft deze klant gekozen voor een op maat gemaakte fontein opstelling, met twee mooie planken en een schattige ronde fonteinkom met wederom een kraan met kruisgreep. Ook hier ziet u dezelfde moderne toiletpot als in de badkamer.

 

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: Vanaf 3 februari van 19.00 tot 21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur