bg

Projecten

Badkamer Schoorl

Een badkamer in Schoorl!

Een ruime badkamer wat een stoere, maar ook serene uitstraling heeft.

Een badkamer met een schuin dak is altijd iets moeilijker in te delen. Dit omdat je niet altijd onder het schuine gedeelte kan staan.
In deze badkamer is goed gebruik gemaakt van de schuine kant. Aan de schuine zijde is er een toilet opstelling gemaakt waarbij nog steeds voldoende ruimte is om zonder het hoof te stoten op te staan. Naast het toilet is er nog ruimte voor een handdoeken rek. In de andere hoek vinden we de ruimte inloop douche. Hier wordt ook gebruik gemaakt van een glazen wand. Vaak heeft een glazen wand ook een stabilisatie stang nodig.In plaats van een stabilisatiestang naar de muur gaat deze naar het plafond.

Aan de andere zijde zien we het badkamermeubel. Een wastafel met een maatwerk RVS frame, gemaakt door het las bedrijf EDELGA.
Achter deze mooie wastafelopstelling zien we stoere genuanceerde groene wandtegels. Deze wandtegels in combinatie met de beton look tegel en witte wanden geven de ruimte die stoere en serene uitstraling. Mooi tegelwerk van D Luke Tegelwerken.

Weer een mooi project die ook weer mooi is uitgevoerd!

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: 19.00-21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur