bg

Projecten

Kleurrijke hippe badkamer Westwoud

Een kleurrijke hippe badkamer van 3D tekening tot eind resultaat!

De corten look wandtegels zijn meteen een eyecatcher in deze kleurrijke hippe badkamer; op de vloer zien we een decortegel die meteen voor veel sfeer zorgt. Daarnaast is bij deze badkamer gekozen voor de kleur groen! Een VT wonen groene wandtegel die perfect combineert met de overige elementen in de badkamer.
Door het grote raampartij in deze badkamer, komt er genoeg licht binnen om donkerdere tinten te gebruiken.
Onder het raampartij is de radiator geplaatst. Deze zorgt voor genoeg warmte in de ruimte. Desalniettemin is dit ook een hele mooie accessoires die ook weer sfeer geeft aan de ruimte.

Verder is hier gekozen voor een wastafelopstelling met opbouwkom. De witte kom geeft in de badkamer een frisse uitstraling. Wanneer er wordt gekozen voor donkerdere materialen krijgt de badkamer eerder een sobere dan frisse sfeer. Naast de witte opbouwkom is er ook gekozen voor een staand wit toilet, makkelijk in schoonmaak en ook weer een frisse uitstraling. Daarnaast zijn er relatief weinig staande toiletten in andere kleuren te verkrijgen.
Om weer even terug te komen op de wastafelopstelling; de opbouwkom wordt ondersteund door een houten wastafelblad. Dit is speciaal gemaakt door onze meubelmaker. Niet alleen de spiegel maar ook het spiegelplanchet is van hetzelfde materiaal gemaakt als het houten wastafelblad. Daarnaast heeft de klant ook een kruk besteld in hetzelfde materiaal, deze is niet zichtbaar op de foto’s. De meubelmaker heeft na het maken van de materialen deze in de desgewenste kleur gebeitst / geolied.

Kortom; Een mooi ontwerp met een mooi eind resultaat.

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: 19.00-21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur