bg

Projecten

Badkamer Wieringerwerf

Van oud naar nieuw!

Op de eerste afbeeldingen zien we hoe de badkamer er in het eerste stadium uit ziet. Een gedetailleerde badkamer die er in de opvolgende afbeeldingen wordt uitgesloopt!
Tijd voor een nieuwe badkamer!

In de winkel is een tekening gemaakt met een impressie van de nieuwe badkamer. In dit tekenprogramma kunnen we tegels in verschillende kleuren en maten laten zien. Ook de verschillende  badmeubels,  toiletten, douchewanden/deuren, kranen etc. Een gevarieerd programma die een idee geeft van de verschillende mogelijkheden.

In deze badkamer is gekozen voor een grijs tint vloertegel die deels in strokenmix op de wand terugkomt en voor witte wandtegels dat een rustige uitstraling geeft. Het badkamer meubel is een houtlook meubel. De kleur van dit meubel geeft een warme uitstraling.
Ook heeft dit badmeubel niet alleen een onderkast met 2 lades, maar ook een spiegelkast en hoge kast. Zo kun je in elke ruimte enorme opbergmogelijkheden creeëren.

Het douchegedeelte bestaat uit een muurtje met een nisje, waar eventueel douche gels/shampoos kunnen staan. Tussen de 2 muren is een nis deur geplaatst waardoor je tijdens het douche een dichte douchecabine hebt. Dit geeft als voordeel dat tijdens het douchen de warmte en het meeste vocht in de douchecel blijft.

Een mooie ontwerp met een mooie uitwerking!

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: 19.00-21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur