bg

Projecten

Badkamer & toilet Wieringerwerf

Dit keer een mooi project afgerond in Wieringerwerf.

Deze badkamer heeft op de wand een beton look tegel en op de vloer een vrolijk patroon.
Door dit patroon in zwart wit te kiezen geeft het een speels maar rustig effect in combinatie met de wandtegel.
Het badkamermeubel is op een speelse manier opgezet en wijkt daarom af van standaard. Er is gekozen voor een mooi donkere hout kleur wat warmte uitstraalt in de badkamer.
In de doucheopstelling is gekozen voor een vijfhoek opstelling. In deze vijfhoek opstelling vinden wij een Sunshower! Zeker een toegevoegde waarde in de badkamer. Deze Sunshower heeft zowel uv straling als infra rood straling. Wat is nou het voordeel van de uv straling in het kort. De uv straling bestaat uit; niet schadelijke uv (dus niet te vergelijken met een zonnebank) de Sunshower geeft u daarom ook geen bruin kleurtje, maar door deze uv behoudt u wel uw kleur. Het grootste voordeel hiervan is dat u de vitamine D binnenkrijgt die wij allemaal te kort komen. (vooral in de winter)
De infrarood straling is weer erg voordelig voor mensen die vaak klachten hebben van de spieren en gewrichten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gebruik van infraroodlicht reumatische klachten op korte termijn kan verminderen. De warmtetherapie van het infraroodlicht werkt direct door, eventuele, kleding heen op de spieren.
Wilt u dit kort ervaren? Kom dan langs bij ons in de showroom en we laten het u zien en voelen.

Verder is in deze badkamer gebruik gemaakt van zwart chroom. Dit kunt u terugvinden in de doucheset en de wastafel kraan. Zwart chroom zegt het eigenlijk al, dit is net zo sterk als chroom maar heeft een zwarte uitstraling.

In de nis vinden wij een mozaïek tegeltje terug dat te maken heeft met het houten meubel, een erg leuk detail in de leuke, speelse badkamer.

Een mooi ontwerp met een erg mooie afwerking!

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: Vanaf 3 februari van 19.00 tot 21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur