bg

Projecten

Badkamers & Toilet Broek op Langedijk

Weer een prachtig project mogen afronden in samenwerking met Installatiebedrijf Neuvel

Dit keer in het mooie Broek op Langedijk.

Als eerste zien we de “master” badkamer. Hier zien we al snel dat er een vrijstaand bad met vrijstaande kraan in staat. Het bad in combinatie met de mooie hoge ramen maakt het geheel nog ruimtelijker. Bij het bad zien we ook een aantal nissen, dit zijn kant en klare inbouw nissen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Aan de andere kant van de badkamer zien we kleurrijke wanden. Achter deze wanden verschuilt een moderne regendouche.

Door de doorloop van de douche kunnen we het badkamermeubel al zien hangen. Er is gekozen voor een witte kleur zodat het geheel een frisse look krijgt.

De houtlook vloertegels zien we over de hele verdieping terug komen. In de “master” badkamer is dit gecombineerd met antraciete en zeegroene wandtegels. Ook onder het bad zien we een speels effect van een mozaïek die de badkamer een natuurlijke sfeer geeft.

In de 2e badkamer is er weer gebruik gemaakt van dezelfde look tegels. In de douche zien we dat het douchemuurtje tot een bepaalde hoogte is gemaakt, daarbovenop staat een glazen wand. Hierdoor heb je tijdens het douchen ook het licht van buiten, door het raam, in het douchegedeelte.

In het separate toilet geven de mozaïek tegels een speels effect. Het fonteintje is gemaakt met een houten plank en een kleine kom en ook dat geeft sfeer aan het kleinste kamertje in huis.

Kortom een mooi project die nog mooier is uitgevoerd door Installatiebedrijf Neuvel.

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
Postbus 72
1616 ZH Hoogkarspel

0228 - 56 30 53 0228 - 56 37 13

Contact ›

Openingstijden

wij mogen weer open op afspraak!
Per mail en op 0228-563053 zijn we bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: 19.00-21.00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur