bg

Landelijk & klassiek

Bent u opzoek naar een nieuwe badkamer met een prachtige klassieke uitstraling maar alle gemakken van deze moderne tijd? Laat u verbazen door onze uitgebreide selectie met klassieke en landelijke badkamers.

Wij hebben een enorme keuze uit vrijstaande baden op pootjes, stoere badkamer meubels, prachtige kranen, toiletpotten en nog veel meer. En om de klassieke of landelijke sfeer helemaal door te zetten hebben wij natuurlijk ook prachtige bijpassende tegels in allerlei soorten en maten. Kortom, alles voor de complete klassieke of landelijke badkamer.

Bekijk de foto’s voor meer inspiratie of kom langs in onze showroom!

Wij hebben onder andere prachtige klassieke vrijstaande baden op pootjes zowel witte baden als baden waarbij de buitenkant is geverfd in de door u gewenste RAL kleur & bijzondere landelijke vrijstaande baden.

Verder heeft u een ruime keuze uit wastafelopstellingen in de landelijke en klassieke stijl, van prachtige Engelse wastafels op zuil, stoere klassieke badmeubels met natuursteenblad en witte onderbouwkommen en landelijke houten badmeubel. Uiteraard verkrijgbaar met een wastafelkraan in de juiste stijl: kranen met klassieke kruisgrepen of juist strakkere kranen met een moderne kruisgreep. Uiteraard kunt u deze series doortrekken naar de kranen in de douche of bij het bad.

Ook voor een klassieke Engelse toiletpot met hooghangend keramisch reservoir bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben tevens prachtige klassiek duoblocs en ook hangende toiletpotten met een landelijke uitstraling. Om het plaatje echt compleet te maken kunt u bijvoorbeeld ook kiezen uit een zwarte of houten toiletbril.

Kom voor het beste advies op het gebied van landelijke en klassieke badkamers eens langs bij ons in de showroom!

Onze merken: Windsor, st. James, Van Heck, Galassia, Globo Ceramica en diverse andere merken.

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: 19.00-21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur