bg

Modern

Bent u opzoek naar een moderne nieuwe badkamer met design kranen, een strak badkamer meubel en een minimalistisch toilet? Voor alle laatste trends op badkamer gebied bent u bij Streker Tegelhuis op het juiste adres.

Wij hebben een ruime keuze op het gebied van moderne en strakke badkamers. Kiest u voor een minimalistische badkamer met zwart, wit en grijstinten? Of wilt u een iets warmere, maar toch moderne sfeer in de badkamer?

Bekijk de foto’s voor meer inspiratie of kom langs in onze showroom!

Wij hebben prachtige strakke badmeubels, design opbouwwastafels (in diverse kleuren) die mooi zijn te combineren met een houten plank of een minimalistisch badmeubel en mooie strakke wastafels.

Voor de douchehoek hebben wij prachtige strakke kranen, zowel opbouw als inbouwkranen. Moderne douchecabine, inloopdouches en eventueels zelfs stoomcabines van Cleopatra. Verder kunt u uw douchehoek compleet maken met een strakke design afvoergoot of een moderne douchebak in verschillende kleuren. Voor extra luxe in de douche kunt u kiezen voor een Sunshower.

Als u genoeg ruimte heeft kunt u kiezen voor een bad, wij hebben prachtige vrijstaande baden, halfvrijstaande baden, baden met whirlpools (bubbelbaden) en uiteraard prachtige bijbehorende badkranen.

Verder hebben wij prachtige strakke toiletpotten en design radiatoren in veel verschillende vormen, kleuren en maten.

Kom langs in onze showroom en laat u adviseren over de juiste producten voor uw perfecte badkamer!

Onze merken: Clou, Luca Sanitair, Bongio, Grohe, HansGrohe, Villeroy&Boch, Cleopatra, Sealskin, HSK, Riho, Instamat, Keuco, BeterBad, Pelipal, Primabad, Thebalux, Sunshower, Damixa, Kludi, IdealStandard, Laufen, Balance, Emco, Geesa, Vasco, Easy Drain, Looox, Bruynzeel en diverse andere merken.

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: 19.00-21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur