Badkamertegels

Maak met badkamertegels de sfeer helemaal naar uw wens. Er is in de badkamer ontzettend veel mogelijk: denkt u bijvoorbeeld eens aan een oriëntaalse hamam badkamer, een landelijke warme badkamer, klassieke badkamer of een moderne strakke designlook. Wij denken graag met u mee!

Oriëntaalse badkamer

Wilt u een hamam badkamer? Een ruimte waarin u lekker kunt ontspannen en helemaal tot rust kunt komen? Er zijn verschillende stijlen hamam badkamers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor prachtige naturel tinten voor een heerlijk rustige uitstraling met grote tegels in aardetinten en tegels in naturel betonlook. Maar wat ook goed past in een Hamam badkamer zijn Marokkaanse tegels. Dit zijn bijvoorbeeld zeshoekige tegels, hexagons en lampionvormige tegels met vrolijke kleuren en patronen!

Landelijke & klassieke badkamer

In de landelijke badkamer kunt u eens denken aan houttegels met de uitstraling van echt hout. Deze geven een warme sfeervolle uitstraling en omdat het tegels zijn hoeft u niet bang te zijn dat de planken opbollen door het vocht. Ook passen verschillende soorten handvorm tegels en originele Friese witjes mooi bij deze stijl. 

In een klassieke badkamer kunt u denken aan een combinatie van grote vloertegels met getrommelde randen in combinatie met bijvoorbeeld oude Friese witjes. Onze marmerlook tegels zijn ook een uitstekende keuze als u van klassiek en luxe houdt. 

Moderne badkamer

Wilt u een moderne strakke badkamer? Kies dan voor betonlook tegels: deze tegels zijn praktisch! Door de nuancering in kleur en structuur heeft u de bijzondere moderne uitstraling van beton en het gemak van een keramische tegel. De lichte kleuren kunnen uw badkamer groter laten lijken, de donkere tegels zijn een geweldige keus als u een warme moderne look wilt. 

De Oude Amsterdamse school stijl

Door de verschillende kleuren, maten en patronen kunt u hier echt iets bijzonders mee maken! Deze tegels zijn daarom niet alleen leuk in de klassieke badkamer, maar met de vrolijke kleuren zijn deze tegels ook voor de moderne badkamer een prachtige blikvanger.

Streker Tegelshuis