bg

Hal

Vloertegels zijn heerlijk praktisch voor in uw hal.

Kiest u voor een rustig geheel en laat u de tegels vanuit de woonkamer doorlopen in de hal? Of wilt u in de hal andere tegels op de vloer? Doe gek en speel met verschillende kleuren, maten, tegels in allerlei bijzondere vormen of een vrolijke patroon tegel!

Wij hebben in onze showroom allerlei bijzondere tegels om hal een spectaculaire uitstraling te geven.

Kijk hier voor meer inspiratie of kom langs in onze showroom!

 

Leuke vloertegels voor in de hal?

Veel mensen kiezen ervoor om de hal een echte blikvanger te maken. Het is vaak een kleine ruimte en daardoor een klein vloeroppervlakte. Leuk om te spelen met patronen, vormen en kleuren.

Wij hebben heel veel decor tegels: van moderne patroontegels met vrolijk gekleurde patronen, originele cementgebonden Portugese patroontegels (Castelo), klassieke tegels met patchwork decors en getrommelde randen en zelfs versleten patronen waardoor het lijkt alsof de vloer er al jaren licht!

Ook in de oude Amsterdamse schoolstijl hebben wij veel keuze: verschillende klassieke kleuren en vormen, maar deze serie heeft ook moderne nieuwe kleuren in het assortiment.  Door te spelen met de vormen, kleuren en maten krijgt u een bijzondere vloer in uw hal.

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: 19.00-21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur