bg

Woonkamer

Keramische vloertegels zijn ideaal voor de woonkamer! Tegels zijn makkelijk in onderhoud en ideaal in combinatie met vloerverwarming. Wij hebben een enorme uitgebreide collectie en daardoor voor iedere woonstijl de juiste vloertegels.

Onze tegelzetters zijn specialist in prachtige strakke tegelvloeren met een mooie tegelverdeling. Wij kunnen de tegelvloeren leggen inclusief het aanleggen vloerverwarming. Kom langs in onze showroom en laat u verbazen door ons enorme aanbod.

Tegel trends voor een moderne woonkamer:

Wij hebben prachtige strakke vloertegels voor de moderne woonkamer. Wij hebben onder andere prachtige betonlook tegels: tegels met de uitstraling van beton in meerdere prachtige tinten. We zien in de moderne woonkamer nog heel veel zwart en grijs, maar ook de natuurlijke tinten komen steeds meer terug.

De tegels worden tegenwoordig ook steeds groter. Een hele gangbare maat die in bijna alle woningen is toe te passen is een vloertegel van 60x60cm. Maar wij hebben ook grotere tegels, 75×75 of zelfs 90x90cm is vandaag de dag ook mogelijk. U krijgt hiermee een prachtige strakke uitstraling doordat u weinig voegen ziet.

Tips voor de landelijke woonkamer:

Heeft u een gezellige knusse woning in de landelijke stijl? Wij hebben een hele grote keuze uit prachtige planken tegels: deze tegels hebben de uitstraling van echt hout. Voor de landelijke woonkamer hebben wij ook prachtige grote tegels met getrommelde randen. De maat van nu en de uitstraling van vroeger. Of wat dacht u van tegels in Romaans verband: dezelfde tegels gemengd in verschillende maten voor een leuk speels effect.

Tegels voor de klassieke woonkamer:

Wilt u de klassieke uitstraling van uw woning benadrukken met de tegels in uw woonkamer? Wij hebben prachtige tegels: bijvoorbeeld tegels met de uitstraling van marmer, zwart wit tegels voor een dambord effect, tegels in heel veel verschillende kleuren en maten waarmee u een patroon kunt maken in de oude Amsterdamse school stijl: te veel om op te noemen!

Kom langs in onze showroom en laat u verbazen door ons uitgebreide en veelzijdige collectie!

In onze 1.000 m2 grote showroom treft u een overvloed aan wand- en vloertegels in alle stijlen en maten en meer dan 50 prachtige badkamer opstellingen. Kom langs en laat u inspireren.

Showroom   ›

 • Voorraad

  Diverse producten op voorraad, tegen scherpe prijzen.

  more

 • Sunshower

  Genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer

  more

 • Cleopatra Stoomdouche

  Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem

  more

Streker Tegelhuis

Streekweg 353
1616 AH Hoogkarspel
info@strekertegelhuis.nl

0228 - 56 30 53

Contact ›

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag koopavond: 19.00-21.00
Zaterdag: 09.00-17.00 uur