Woonkamertegels

Vloertegels voor de woonkamer zijn er in veel stijlen, ze zijn makkelijk in onderhoud en ideaal in combinatie met vloerverwarming. In onze uitgebreide collectie zal u zeker een vloertegel vinden die bij uw woonstijl past.

Vloertegels leggen in uw woonkamer?

Onze tegelzetters zijn specialist in prachtige strakke tegelvloeren met een mooie tegelverdeling. Wij kunnen de tegelvloeren leggen inclusief het aanleggen vloerverwarming. Kom langs in onze showroom en laat u verbazen door ons enorme aanbod.

Betonlook tegels

Heeft u wel eens aan betonlook tegels gedacht? Deze tegels met de uitstraling van beton zijn erg geschikt voor in een stoer, industrieel interieur of een moderne inrichting.  Denk daarbij aan zwart en grijs tinten, maar ook in natuurlijke beige of taupe kleuren zijn deze tegels erg mooi.  

U kunt ze met een smalle voeg in dezelfde kleur laten legen, wat een prachtig strak resultaat geeft! Een hele gangbare maat die in bijna alle woningen gelegd kan worden zijn tegels van 60x60cm. Maar bekijk ook zeker de grotere maten in onze showroom; optisch kunt u uw ruimte daarmee groter laten lijken.

Tegels met houtlook

Een warme uitstraling bereikt u zeker met houttegels: deze tegels hebben een warme en sfeervolle uitstraling en zijn niet van echt hout te onderscheiden! De tegels zijn duurzaam, slijtvast en makkelijk te onderhouden. U bent van harte welkom om onze ruime collectie van prachtige planken tegels te komen bekijken. 

Tegels met marmerlook 

Wilt u de klassieke uitstraling van uw woning benadrukken? Marmerlook vloertegels zijn een hele goede keus. Een exclusieve uitstraling voor een scherpe prijs. Bovendien heeft u ook alle voordelen van tegels; makkelijk schoon te houden, slijtvast en makkelijk te bewerken. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag het gehele assortiment aan tegels bekijken? In onze showroom vindt u nog veel meer stijlen zoals Portugese tegels, Marokkaanse tegels, zwart-wit tegels voor een dambord effect, tegels waarmee u een patroon kunt maken in de oude Amsterdamse school stijl, kortom teveel om op te noemen. Kom eens langs en laat u verbazen en inspireren door onze uitgebreide en veelzijdige collectie!

Streker Tegelshuis