Toilet

Bent u op zoek naar ideeën en inspiratie voor het toilet? Het toilet is de kleinste ruimte maar met grote mogelijkheden! Denk hierbij aan alle verschillende soorten stijlen kranen en wasbakken. Ook voor het wandcloset kunt u tegenwoordig kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen zoals glanzend wit, mat wit, mat zwart en donkergroen. Wij hebben zelfs hangende toiletpotten met een landelijke uitstraling in de collectie waarbij u de look compleet maakt door te kiezen voor een zwarte of houten toiletbril.

Heeft u weinig ruimte in uw toilet? Dan kunt u denken aan een verkorte wandcloset. De zitting is hetzelfde als bij een regulier wandcloset, maar de pot zelf is korter. Dit kan tot wel 6 centimeter aan ruimte schelen. 

Tegels

Ook wat betreft de tegels is er ontzettend veel mogelijk. Een uitgesproken tegel geeft een persoonlijke touch, en doordat de ruimte klein is worden dit soort tegels niet snel te overheersend. Een grote tegel kan ook erg mooi staan met de juiste maten. Voor een rustige natuurlijke uitstraling is een toilet met houtlook tegels een erg goede keus. Als u wat stijlen wilt uitproberen kunt u ook ons 3D ontwerpmodel gebruiken. Hierbij kunt u meteen zien of een bepaalde stijl wat voor u is. Bel ons gerust voor een afspraak!

Streker Tegelshuis